Referenties

refEen selectie van GfS EC Gebruikers:

Academisch Medisch Centrum, Amsterdam
Amarant Zorginstelling, Tilburg
Amsterdam Airport Schiphol
Blokkerwinkels
Boerenbond- en Welkoopwinkels
IKEA woonwarenhuizen
Kruidvat Voordeeldrogisterijen
Maastricht Aachen Airport
Media Markt consumenten elektronica
Nederlandse Spoorwegen
Openbare Bibliotheek Amsterdam
Solvay Pharmaceuticals, Weesp

 

Nieuwe projecten
Wij hebben de afgelopen jaren diverse leuke projecten afgerond.

GfS Day Alarm naar koekjes fabriek
In de voedsel industrie is het van levensbelang om alle uitgangen en ramen altijd gesloten te houden. Het risico van ongedierte in de productiesector is absoluut onacceptabel. Het grootste probleem was het eigen personeel wat buiten (stiekem) sigaretjes stond te roken. Met een steen tussen de deur blijft deze geopend echter hebben muizen, vliegen, bacterien en andere beestjes vrije toegang.

GfS Exit Control 179 naar ziekenhuis Veldhoven/ Elst
Hier is de basis GfS Exit Control 179 op diverse nooddeuren rechtstreeks geplaatst om te voorkomen dat patienten per ongeluk het gebouw verlaten. Tevens is de kortste weg naar het parkeer terrein nu beveiligd, waardoor de bezoekers weer de normale in- en uitgang moeten gebruiken.

GfS Exit Control (schwenk) naar een middelbare school in Vlaanderen
De studenten gebruiken hier de nooduitgangen steeds als kortste weg naar binnen en buiten. Hierdoor heeft de concierge minder overzicht en blijven achterdeuren ongemerkt geopend. Dit heeft uiteraard een verhoogd risico op uitbraak, inbraak, brand, diefstal en spijbelen.

GfS e-Bars naar het muziekpaleis in Utrecht
Het muziekcentrum Vredenburg in Utrecht, omgedoopt tot Muziekpaleis, wordt ingrijpend verbouwd en uitgebreid. Zo komen er vier nieuwe zalen bij, die worden ‘gevangen’ in een grote rechthoekige ‘doos’. De bijdrage van Nooduitgang.nl aan dit project betreft het realiseren van veilig beveiligde nooduitgangen en vluchtdeuren. Hierdoor kan ongewenst bezoek worden voorkomen. Tevens wordt er middels de GfS e-Bar onderscheid gemaakt tussen gebruikelijke looproutes en vluchtgangen.

GfS Exit Control 179 naar studenten hotel
Deze studenten wonen hier permanent en worden geacht sávonds het pand niet te verlaten. Door de toepassing van de GfS Exit Control 179 als deurbewaking kan niemand meer ongemerkt het gebouw verlaten of vrienden uitnodigen via de achterdeur.

GfS Exit Control 179 met vooralarm naar een bankgebouw in Belgie
In een bank gebouw worden de hoogste eisen gesteld aan beveiliging en veiligheid, beide worden gerealiseerd met de GfS Exit Control 179. Het vooralarm maakt dat de misbruiker afschrikt bij de eerste aanraking en vals alarm kan worden voorkomen. Deze GfS Exit Control 179 systemen zijn doorgemeld naar de beveiliging en werkzaam op batterijen.

GfS Exit Cover type F naar een pharmaceutisch bedrijf
Op alle nooddeuren zijn draaiknop cilinders toegepast welke nu worden afgeschermd met een beschermkap. Hierdoor is er een grote visuele en tastbare barriere ontstaan tegen misbruik. Alvorens iemand nu de deur zal misbruiken dient hij/zij eerst de beschermkap te verwijderen, wat in de praktijk een grote bescherming blijkt.