GfS Dexcon ter beveiliging van alle nooduitgangen

DEXCONArt. Nr. 960 960 GfS DEXCON met deur reed contact voor alle deuren

De GfS DEXCON met deur reed contact is zonder E-installatie maar met batterijvoeding als compleet systeem eenvoudig te installeren bij alle ramen en deuren. Deurstand signalering vindt plaats middels een magneet contact op de deur stijl en het kozijn. Het pictogram STOP waarschuwt tegen onbevoegd gebruik. Wordt de deur toch geopend zal het hoofdalarm activeren een akoestisch signaal van 75dB/1m. of 95dB/ 1m. klinkt. Het alarm kan enkel door een bevoegd persoon middels de systeemsleutel worden uitgeschakeld. Om de GfS DEXCON opnieuw te activeren dient u het systeem te resetten met de systeemsleutel. Een batterijbewakingseenheid activeert bij spanning onder de 7,5V en geeft gedurende 10 dgn. een pieptoon, dit is een standaard functie. Externe voeding is tevens mogelijk.

Art. Nr. 960 950 GfS DEXCON bij paniekstangenDEXCON

De GfS DEXCON bij paniekstangen is zonder E-installatie maar met batterijvoeding als compleet systeem eenvoudig te installeren. Het rode hoekprofiel achter de paniekstang beveiligt de paniekstang. Het pictogram STOP waarschuwt tegen onbevoegd gebruik. De GfS DEXCON is uitgerust met een vooralarm, reeds bij een lichte aanraking van de paniekstang zal dit alarm activeren. Het vooralarm stopt automatisch zodra de paniekstang wordt los gelaten. Wordt de paniekstang toch doorgedrukt zal het hoofdalarm activeren. Gelijktijdig zal het hoekprofiel afvallen, en een akoestisch signaal van 75dB/1m. klinkt. Het alarm kan enkel door een bevoegd persoon middels de systeemsleutel worden uitgeschakeld. Om de GfS DEXCON opnieuw te activeren dient u het hoekprofiel middels een nieuwe rode bovenplaat terug te plaatsen op het systeem. Een batterijbewakingseenheid welke activeert bij spanning onder de 7,5V geeft gedurende 10 dgn. een pieptoon, dit is een standaard functie. Externe voeding is tevens mogelijk.

Art. Nr. 960 955 GfS DEXCON bij paniek duwbalken

De GfS DEXCON bij duwbalken is zonder E-installatie maar met 9V batterijvoeding als compleet systeem eenvoudig te DEXCONinstalleren.  Het systeem beveiligt duwbalken en  waarschuwt tegen onbevoegd gebruik middels het pictogram STOP. De GfS DEXCON wordt met het verstelbare hoekprofiel precies over de duwbalk gemonteerd. Middels een magneet en ingebouwd reed deur contact is er status melding bij positieverandering (indrukken duwbalk). Het systeem is voorzien van een batterijbewakingseenheid welke activeert bij spanning onder 8V, gedurende 10 dgn. klinkt een pieptoon. De GfS DEXCON bij duwbalken is uitgerust met een vooralarm, reeds bij een lichte aanraking van de paniekstang zal dit alarm activeren. Het vooralarm stopt automatisch zodra de paniekstang wordt los gelaten. Wordt de paniekstang toch doorgedrukt zal het hoofdalarm activeren een akoestisch signaal van 75dB/1m. klinkt. Het alarm kan enkel door een bevoegd persoon middels de systeemsleutel worden uitgeschakeld. Om de GfS DEXCON opnieuw te activeren dient u het hoekprofiel middels een nieuwe rode bovenplaat terug te plaatsen op het systeem.  een pieptoon, dit is een standaard functie. Externe voeding is tevens mogelijk.

Art. Nr. 960 961 GfS DEXCON bij espagnoletsluitingen 960961_GfS DEXCON_ASS

De GfS DEXCON bij espagnoletsluitingen is een gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te installeren compleet beveiligingssysteem met batterijvoeding. Het systeem wordt over de espagnoletsluiting gemonteerd.  Zodra deze wordt geopend klinkt er een akoestisch alarm, welke enkel door bevoegde personen met de systeemsleutel gereset kan worden. Automatische reset kan vooraf worden ingesteld na afloop (openingstijd 30 sec. of 3 min.) zal het systeem opnieuw activeren.

Vooralarm
De GfS Dexcon bij paniekstangen en paniek duwbalken is standaard voorzien van een vooralarm. Deze activeert reeds bij een lichte druk op de paniekstang of duwbalk. Het vooralarm stopt automatisch zodra de paniekstang in zijn geheel naar beneden wordt gedrukt, nu klinkt het alarm continu. Wanneer de balk of stang wordt losgelaten zal het alarm meteen weer stoppen.

Batterij bewaking
Het systeem heeft standaard een batterij bewakings-eenheid. Deze geeft een waarschuwingssignaal wanneer het voltage onder de 8V komt, het waarschuwingssignaal duurt ongeveer 10 dagen. Optioneel is draadloze doormelding ook mogelijk (868,3 Mhz).

Functies:

  • Eenvoudige montage bij alle typen deuren, ook bij espagnoletsluitingen
  • Pictogram “STOP” heeft een zeer hoge visuele barrière, dit stopt misbruik
  • Grote zichtbare barrière door de kleur rood en pictogram
  • Instelbaar alarm afhankelijk van de ruimte 95 dB/1m of 75dB/1m.
  • Batterijvoeding 9V
  • Inclusief batterij bewakingseenheid
  • Uitschakeling van het alarm door middel van systeemsleutel
  • Vooralarm
  • Vertraagd alarm na 30 of 180 seconden
  • Draadloze doormelding mogelijk

Klik op onderstaande link voor meer informatie.

 

Tags: , , , , , , , ,