GfS Day Alarm

GfS Day Alarm direct inzetbaar voor alle deuren, ook zonder E-installatie.

GfS Day Alarm en GfS Day Alarm LCHet GfS Day Alarm is een voordelig en gemakkelijk te plaatsen signaleringsysteem om de sluiting van vluchtdeuren op vluchtroutes en uitgangen, te bewaken en controleren. Het systeem is bedrijfsklaar met adapter, draadloos magneetcontact of bekabeld en vraagt geen extra installatie. Bij gebruik van de vluchtdeur, treedt een alarm (110dB/1m) in werking, dat ook optisch kan worden waargenomen door het flitslicht. Het GfS Day Alarm kan op afstand van ca. 20 meter van de vluchtdeur worden gemonteerd. Met behulp van signaal versterkers zijn eenvoudig grotere afstanden te bereiken.
Bevoegde personen kunnen de deur met de systeem sleutel normaal gebruiken zonder het alarm te activeren.

Wordt na het bevoegde gebruik vergeten de deur te sluiten, zal na ca. 15 seconden openingstijd een akoestisch signaal klinken en de groene LED knippert. Zodra de deur gesloten wordt stopt het fluitend signaal en gaat de rode LED branden. De deur is direct weer beveiligd. Met de sleutel schakelaar kan het GfS Day Alarm ook tijdelijk gebruikt worden door bevoegde personen. De status van het systeem is altijd af te lezen aan de rode en groene LED verlichting.

GfS Day Alarm LC
Optioneel leveren wij ook een GfS Day Alarm systeem wat is uitgevoerd zonder flitser. Dit is een kosten besparende oplossing welke werkt op batterijen en direct klaar is voor gebruik in combinatie met bekabelde magneetcontacten. Deze uitvoering is standaard voorzien van batterij bewaking en automatische alarmuitschakeling. Het GfS Day Alarm LC (kosten besparend) is niet uitgevoerd met externe schakelingen of potentiaal vrij wisselcontact.

 

GfS Day Alarm LC Art. Nr. 710 000  GfS Day Alarm Art. Nr. 700 000   GfS Day Alarm deursituatie

 

Klik op onderstaande link voor meer informatie.