Over ons

Wie zijn wij:
Nooduitgang.nl is reeds 12 jaar uw leverancier van GfS veiligheidsproducten. Voorheen PMG Safety for Doors is eind 2008 overgenomen door de heer Jons Joosten en verhuisd naar Leiden. Tegenwoordig is onze nieuwe bedrijfsnaam congruent met onze internet presentatie namelijk Nooduitgang.nl. Wij importeren onze veiligheidsproducten uit Hamburg (Duitsland). Hier is de fabriek GfS (Gesellschaft fűr Sicherheitstechnik) gevestigd. Opgericht in 1977 is GfS al vele jaren marktleider op het gebied van ‘vluchtweg techniek’. Met partners in ruim 23 verschillende landen bedienen wij heel Europa. Door een toenemende vraag en actieve marktbewerking is ons afzetgebied afgelopen jaren uitgebreid met de gehele Benelux.

Wat wij doen:
Wij leveren voornamelijk producten ter beveiliging van nood- en vluchtdeuren tegen misbruik.
Wij zijn tevens importeur van een reeks elleboogschakelaars, kabelovergangen en beschermkappen.
U kan ook bij ons terrecht met uw vragen op het gebied van RI&E, ontruimingsoefeningen, noodverlichting, pictogrammen of onderhoud.

Waarom?
Nooduitgangen zijn er voor noodgevallen echter het misbruik van nood- en vluchtdeuren neemt hand over hand toe, door eigen personeel als wel bezoekers. In het beheer moet worden gezorgd dat die deur niet oneigenlijk wordt gebruikt door uitbrekers, insluipers, rokende medewerkers, of voor verkoeling en ventilatie. Gebouw eigenaren of managers kiezen er vaak voor de nood- en vluchtdeuren te blokkeren zonder een verantwoordelijk veilige sluiting. Dit kan leiden tot zeer gevaarlijke situaties hetgeen geen uitzondering is en wat bij brand ernstige verwondingen zal veroorzaken.

Regelgeving:
Iedereen moet in de gelegenheid zijn een nooduitgang gemakkelijk en eenvoudig te openen. Elk moment moet in geval van nood naar buiten vluchten zonder belemmeringen mogelijk zijn. Hoe krijgt u meer veiligheid en een zinvolle bescherming  van eigendommen zonder levens in gevaar te brengen? Deze problemen worden eenvoudig en verantwoord opgelost met de GfS veiligheidsproducten. Zonder extra E-installatie…

Klik hier voor meer informatie