Nooduitgang.nl nieuws

Nooduitgang.nl …..wat gebeurt er?

Nieuw GfS DEXCON, één product met 4 mogelijkheden
Het is wel duidelijk dat er steeds meer belangstelling bestaat voor veilige en beveiligde nooduitgangen. Met name in de voedsel industrie, winkelketens, zorg en logistieke sector is momenteel erg veel vraag naar onze uitgebreide reeks beveiligingsproducten. Hierdoor is de fabriek GfS-Hamburg continu in ontwikkeling om aan deze groeiende vraag te kunnen voldoen. Wij presenteren u trots een nieuw revolutionair systeem welke op elke deur toegepast kan worden. Dit nieuwe product de GfS DEXCON is vanaf heden beschikbaar in de Benelux.

DEXCON

DEXCON

 

 

 

 

 

Nieuw GfS Day alarm (Roest vrij staal)
Het vernieuwde GfS Day alarm is ijzersterk en heeft een zeer stijlvol ontwerp. De RVS constructie is erg degelijk en uitermate geschikt in ziekenhuizen of industrie. Het fraaie ontwerp en de mogelijkheid tot inbouw maakt dit nieuwe GfS Day alarm eigenlijk overal universeel toepasbaar. leverbaar met draadloos of bekabeld deur reed contact, in- of opbouw model standaard geintegreerd flitslicht en 95dB/1m. alarm.

740000_Day alarm

 

 

 

 

 

Leveringscondities
Aangezien wij steeds meer bestellingen vanuit eigen voorraad kunnen leveren is het nu mogelijk de verzendkosten te reduceren. Wij zullen in de toekomst voor bestellingen tot € 1000,- nog € 12,50,- in rekening brengen voor de verzendkosten.
Wij hanteren vanaf 1 April ook een minimale order waarde van € 20,- bij bestellingen onder dit bedrag zijn wij genoodzaakt om € 8,- administratiekosten te berekenen.

Prijslijst 2015 actief vanaf  1. April
Onze leverancier en producent heeft aangegeven dat de prijzen verhoogd zijn per 1 Januari 2015. Wij hebben als distributie partner voor de Benelux de prijsverhoging uitgesteld tot 1 April 2015. Onze prijslijst is aanzienlijk uitgebreid met nieuwe producten. Wij zijn onder andere zeer enthousiast met de toevoeging van de GfS e-Cover, het nieuwe GfS Day alarm, de vluchtweg pictogrammen en vluchtweg verlichting. Vraag ons direct naar een offerte of prijslijst via 071 3611628 – info@nooduitgang.nl.

The Student Hotel
Aan de Hoefkade, vlakbij station Hollands Spoor, wordt nu nog met man en macht gewerkt om een voormalig zorgcentrum om te bouwen tot studentenhotel. Een hotelkamer met alles erop en eraan, speciaal voor studenten. Dat is het idee van The Student Hotel dat vanaf september haar deuren opent in Den Haag. Het studentenhotel heeft ruim 300 kamers.  De meest innovatieve maatregelen zijn toegepast om veiligheid en beveiliging te combineren. Nooduitgang.nl heeft diverse noduitgangen beveiligd middels de GfS e-Bars en GfS Exit Control systemen.

The Student Hotel

 

 

 

 

 

Beschermkappen (GfS e-Cover)
Wij zijn druk bezig met het verruimen van ons product aanbod binnen ons vakgebied en expertise. Wij zijn nu tevens importeur van verschillende beschermkappen voor noodschakelaars, handmelders, deuropeners en andere schakelaars om deze te beschermen tegen vandalisme, stoten, vocht of misbruik.

Smart-Guard-rood Smart-Guard-ROOD1

Nieuwe Catalogus 
Binnen een jaar publiceren wij trots de vernieuwde Export catalogus “Safety for Doors”. Alle informatie die u wenst op het gebied van nooduitgang beveiligingssystemen hebben wij overzichtelijk voor u samengevat.

 

Catalogus Safety for Doors 2014

Eerst volgende Vakbeurs:

healthcare

 

 

 

MBO Project
Afgerond met diverse GfS Exit Controls (de schwenk versie). De studenten gebruiken hier de nooduitgangen als kortste weg naar binnen en buiten. Hierdoor heeft de concierge minder overzicht en blijven achterdeuren ongemerkt geopend. Dit heeft uiteraard een verhoogd risico op uitbraak, inbraak, brand, diefstal en spijbelen. Aangezien het systeem betaalbaar en hufterproof moest zijn is er uiteindelijk gekozen voor de schwenk versie van de GfS Exit Control.

GfS e-Bars naar het muziekpaleis in Utrecht
Het muziekcentrum Vredenburg in Utrecht, omgedoopt tot Muziekpaleis, wordt ingrijpend verbouwd en uitgebreid. Zo komen er vier nieuwe zalen bij. De bijdrage van Nooduitgang.nl aan dit project betreft het realiseren van veilig beveiligde nooduitgangen en vluchtdeuren. Hierdoor kan ongewenst bezoek worden voorkomen. Tevens wordt er middels de GfS e-Bar onderscheid gemaakt tussen gebruikelijke looproutes en vluchtgangen. Omdat de geintegreerde controle en beveiligingsfunctie elegant zijn geintegreerd in de paniekduwbalk is dit de keuze geweest van de architect.

GfS e-Bar     impressie Muziekpaleis          GfS e-Bar duwbalk bij nooddeuren

Nieuwe bedrijfsnaam
Nadat Dhr. Jons Joosten het bedrijf PMG Safety for Doors in 2008 heeft overgenomen was het in 2013 tijd om de bedrijfsnaam te veranderen naar Nooduitgang.nl. Nu is onze bedrijfsnaam congruent met onze internet presentatie op www.nooduitgang.nl. Het is nu voor iedereen gelijk duidelijk dat wij ons inzetten voor meer veiligheid bij vluchtwegen. Verheugd met onze nieuwe bedrijfsnaam en logo zijn ook de installatie handleidingen, flyers, posters, website en catalogus vernieuwd naar een frisse “look and feel”.

Logo Nooduitgang.nl

 

 

Nieuwe Catalogus
Na ruim 12 jaar hebben wij uiteindelijk besloten een Nederlandse catalogus te printen.
Naar ons inzien zal dit de communicatie betreft vluchtveiligheid en verantwoordelijk beveiligde nooduitgangen verbeteren. Alle informatie over de GfS veiligheidsproducten afmetingen, technische specificaties, afbeeldingen, montage hulpstukken en overige toebehoren zijn schematisch weergegeven.

Export Catalogus omslag

 

 

 

 

 

Nieuwe producten
Wij presenteren vol trots onze GfS Door Terminal. Mede door de ontwikkeling van dit systeem kunnen wij het meest verschillende assortiment aanbieden om uw nood- en vluchtdeuren te bewaken en te controleren. De GfS Door Terminal onderscheid zich door de robuuste RVS behuizing en de gecertificeerde LED verlichte noodschakelaar. Door het geintegreerde besturingssysteem zijn overige componenten overbodig, u kunt de GfS Door terminal direct aansluiten op elke elektromagneet.

GfS Door Terminal

Eveneens zijn wij trotse leverancier van de innovatieve GfS e-Bar®. De anti-paniekduwbalk met geintegreerde controle en bewakingsfunctie zal misbruik tegen gaan. De LED verlichting creert een aanzienlijke visuele barriere welke door het vooralarm nog eens wordt ondersteunt. De GfS e-Bar® maakt het gebruik van overige componenten overbodig maar deze kunnen nog steeds worden toegepast als extra barriere. De GfS e-Bar zal met al zijn componenten compleet worden getest om een gecertificeerde oplossing te garanderen.

GfS e-Bar

Meer feiten over het elektronisch ontgrendelen van nood- en vluchtdeuren zal komende maanden opnieuw worden beschreven in de  prEN13637.

Klik op onderstaande link voor meer informatie

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,