GfS Day Alarm

GfS Day Alarm Art. Nr. 700 000

GfS Day Alarm, Art. Nr. 730 000 
Het systeem is bedrijfsklaar en kan direct op het lichtnet worden aangesloten. Bij gebruik van de vluchtdeur, treedt een alarm (100dB/1m) en flitslichts in werking. Bevoegde personen kunnen de deur simpel met de systeemsleutel passeren, zonder alarm. Een tekstbord ”Nooduitgang alarm beveiligd” moet erop wijzen, dat de vluchtdeur alleen in geval van nood te gebruiken is. Deurstand signalering ontstaat door de toepassing van een deur reed-contact, dit kan standaard draadloos of eenvoudig bekabeld. Wordt de deur geopend in beveiligde toestand, treedt een flitslicht in werking en klinkt een akoestisch alarm, dat alleen met de systeemsleutel kan worden uitgeschakeld. Daarnaast is het mogelijk om via deze sleutelschakelaar de functies individuele vrijgave en vrije doorloop te realiseren. Het systeem wordt geleverd met geintegreerde adapter 12 V/DC.

 

 

GfS Day Alarm LC Art. Nr. 710 000

GfS Day Alarm LC, Art. Nr. 710 000
Het systeem is bedrijfsklaar met 9Volt batterij en vergt geen extra installatie. Bij gebruik van de vluchtdeur, treedt een alarm (100dB/1m) in werking. Bevoegde personen kunnen de deur simpel met de systeemsleutel passeren, zonder alarm. Een tekstbord ”Nooduitgang alarm beveiligd” moet erop wijzen, dat de vluchtdeur alleen in geval van nood te gebruiken is. Deurstand signalering ontstaat door de toepassing van een bekabeld deur reed-contact. Wordt de deur geopend in beveiligde toestand, klinkt een akoestisch alarm, dat alleen met de systeemsleutel kan worden uitgeschakeld. Daarnaast is het mogelijk om via deze sleutelschakelaar de functies individuele vrijgave en vrije doorloop te realiseren. Standaard bij het GfS Day Alarm zijn de functies batterijbewaking en automatische uitschakeling. Dit systeem is niet voorzien van potentiaal vrije contacten.

 

 

GfS Day Alarm en GfS Day Alarm LC

GfS Day Alarm, Art. Nr. 700 000
Het systeem is bedrijfsklaar met adapter en vergt geen extra installatie. Bij gebruik van de vluchtdeur, treedt een alarm (100dB/1m) en flitslichts in werking. Bevoegde personen kunnen de deur simpel met de systeemsleutel passeren, zonder alarm. Een tekstbord ”Nooduitgang alarm beveiligd” moet erop wijzen, dat de vluchtdeur alleen in geval van nood te gebruiken is. Deurstand signalering ontstaat door de toepassing van een deur reed-contact, dit kan standaard draadloos     of eenvoudig bekabeld. Wordt de deur geopend in beveiligde toestand, treedt een flitslicht in werking en klinkt een akoestisch alarm, dat alleen met de systeemsleutel kan worden uitgeschakeld. Daarnaast is het mogelijk om via deze sleutelschakelaar de functies individuele vrijgave en vrije doorloop te realiseren. Het    systeem wordt geleverd met adapter en stekker 12 V/DC.

 

 

 

 

GfS Extra draadloos alarm/flitslicht, Art. Nr. 771 524
GfS Extern flitlicht met alarmHet systeem is bedrijfsklaar met adapter en vergt geen extra installatie. Bestaand uit draadloos signaal ontvanger, alarm module 105dB/1m. flitslicht en potentiaal vrije relais uitgang (max 250V/ 8A.) voor aansluiting met externe signaalgevers. Incl. 1,5 kabel en stekker met adapter.

 

 

 

 

Draadloos deur reed contact

GfS Draadloos deur magneet contact Art. Nr. 830 210
Het GfS deur reed-contact dat draadloos werkt, bevat een zendermodule op 868, 3MHz en wordt gevoed met 3V batterij.

 

Bekabeld deur magneet contact
GfS Dayalarm beschermkap_700005Art. Nr. 930 110 Inbouw montage wit
Art. Nr. 930 210 Opbouw montage in wit

Beschermkap
Beschermkap bij toepassing in discotheken, gymzalen, constructie, magzijn etc..
Art. Nr. 700 005

 

Klik op onderstaande link voor meer informatie.