GfS Day Alarm

GfS Day Alarm Art. Nr. 700 000GfS Day Alarm, Art. Nr. 730 000 

Het systeem is bedrijfsklaar en kan direct op het lichtnet worden aangesloten. Het systeem wordt geleverd met geintegreerde adapter 12 V/DC. Bij gebruik van de vluchtdeur, treedt een alarm (100dB/1m) en flitslicht in werking. Bevoegde personen kunnen de deur simpel met de systeemsleutel passeren, zonder alarm. Een tekstbord ”Nooduitgang alarm beveiligd” moet erop wijzen, dat de vluchtdeur alleen in geval van nood te gebruiken is. Deurstand signalering ontstaat door de toepassing van een deur reed-contact, dit kan standaard draadloos of eenvoudig bekabeld. Wordt de deur geopend in beveiligde toestand, treedt een flitslicht in werking en klinkt een akoestisch alarm, dat alleen met de systeemsleutel kan worden uitgeschakeld. Daarnaast is het mogelijk om via deze sleutelschakelaar de functies bevoegd gebruik en vrije doorloop te realiseren.

 

 

740000_Day alarm

GfS Day Alarm INOX, Art. Nr. 740 000

Het systeem is bedrijfsklaar en kan direct op het lichtnet worden aangesloten. Het systeem wordt geleverd met geintegreerde adapter 12 V/DC. Bij gebruik van de vluchtdeur, treedt een alarm (100dB/1m) en flitslicht in werking. Bevoegde personen kunnen de deur simpel met de systeemsleutel passeren, zonder alarm. Een tekstbord ”Nooduitgang alarm beveiligd” moet erop wijzen, dat de vluchtdeur alleen in geval van nood te gebruiken is. Deurstand signalering ontstaat door de toepassing van een deur reed-contact, dit kan standaard draadloos of eenvoudig bekabeld. Wordt de deur geopend in beveiligde toestand, treedt een flitslicht in werking en klinkt een akoestisch alarm, dat alleen met de systeemsleutel kan worden uitgeschakeld. Daarnaast is het mogelijk om via deze sleutelschakelaar de functies bevoegd gebruik en vrije doorloop te realiseren.

GfS Day Alarm LC Art. Nr. 710 000

GfS Day Alarm LC, Art. Nr. 710 000

Het systeem is bedrijfsklaar met 9Volt batterij en vergt geen extra installatie.
Bij gebruik van de vluchtdeur, treedt een alarm (100dB/1m) in werking. Bevoegde personen kunnen de deur simpel met de systeemsleutel passeren, zonder alarm. Een tekstbord ”Nooduitgang alarm beveiligd” moet erop wijzen, dat de vluchtdeur
alleen in geval van nood te gebruiken is. Deurstand signalering ontstaat door de toepassing van een bekabeld deur magneet contact. Wordt de deur geopend in beveiligde toestand, klinkt een akoestisch alarm, dat alleen met de systeemsleutel kan worden uitgeschakeld. Daarnaast is het mogelijk om via deze sleutelschakelaar de functies bevoegd gebruik en vrije doorloop te realiseren. Standaard bij het GfS Day Alarm zijn de functies batterijbewaking en automatische uitschakeling. Dit systeem is ook voorzien van potentiaalvrij wisselcontact.

 

 

GfS Day Alarm en GfS Day Alarm LC

GfS Day Alarm, Art. Nr. 700 000

Het systeem is bedrijfsklaar met stekker en adapter en vergt geen extra installatie, het systeem kan direct op het stopcontact worden aangesloten. Bij gebruik van de vluchtdeur, treedt een alarm (100dB/1m) en flitslicht in werking. Bevoegde personen kunnen de deur simpel met de systeemsleutel passeren, zonder alarm. Een tekstbord ”Nooduitgang alarm beveiligd” moet erop wijzen, dat de vluchtdeur alleen in geval van nood te gebruiken is. Deurstand signalering ontstaat door de toepassing van een deur magneet contact, dit kan standaard draadloos     of eenvoudig bekabeld. Wordt de deur geopend in beveiligde toestand, treedt een flitslicht in werking en klinkt een akoestisch alarm, dat alleen met de systeemsleutel kan worden uitgeschakeld. Daarnaast is het mogelijk om via deze sleutelschakelaar de functies bevoegd gebruik en vrije doorloop te realiseren. Het systeem is standaard voorzien van potentiaalvrij wisselcontact.

 

 

 

GfS Extern flitlicht met alarmGfS Extra draadloos alarm/flitslicht, Art. Nr. 771 524
Het systeem is bedrijfsklaar met stekker en adapter en vergt geen extra installatie. Bestaand uit draadloos signaal ontvanger, alarm module 105dB/1m. flitslicht en potentiaalvrije relais uitgang (max 250V/ 8A.) voor aansluiting met externe signaalgevers. Standaard geleverd met 1,5 m. kabel.

 

 

Draadloos deur reed contact

GfS Draadloos deur mgneet contact Art. Nr. 830 210
Het GfS deur reed-contact dat draadloos werkt, bevat een zendermodule op 868, 3MHz en wordt gevoed met 3V batterij.

 

                                                           Bekabeld deur magneet contact
Art. Nr. 930 110 Inbouw montage wit
Art. Nr. 930 210 Opbouw montage in wit

 

GfS Dayalarm beschermkap_700005

Beschermkap
Beschermkap bij toepassing in discotheken, gymzalen, constructie, magzijn etc..
Art. Nr. 700 005

 

 

 

 

Klik op onderstaande link voor meer informatie.